Veelgestelde vraag 1 over het energetische orgasme

Wat is het energetische orgasme?

Het energetische orgasme leert je luisteren naar de boodschappen van je lijf.  Er zijn veel vrouwen die niet luisteren naar wat hun lichaam zegt. Ze gaan door met seks, ook al hebben ze er weinig plezier in of doet het zelfs pijn. Of ze nemen genoegen met een onbevredigend, stressvol leven, ondanks de signalen van het lichaam. Het leren van een energetisch orgasme kan je helpen om weer meer in contact te komen met je lichaam, zodat je goed leert luisteren. Door de tijd te nemen voor zelfbeminning, wordt soloseks een prachtig ritueel waarin jij jezelf beter leert kennen. Dat geeft zo ontzettend veel voordelen, het zijn er haast te veel om op te noemen.

 
 

Drie vrouwen in vrolijk gekleurde jurken kijken verheugd een kant op.

Het energetische orgasme

Veelgestelde vraag 2 over het energetische orgasme

Wat zijn de voordelen van een energetisch orgasme?

Het energetische orgasme, ook wel het vallei-orgasme genoemd, zorgt ervoor dat je transformeert in een warme vrouw. Het zorgt dat jij je jezelf en je lieve lijf bemint. Het maakt je levend. Stromend. Je kachel staat aan en dat is niet alleen goed voor jezelf, maar maakt je ook aantrekkelijk voor je eigen of potentiële partners. En die kachel, dat is geen kortstondig vlammetje, maar zo eentje die constant snort. Een bestendig brandend vuurtje. Door intimiteit met jezelf op te pakken, word je weer zo’n stromende vrouw. Dus, waar wacht je nog op? Het is tijd voor de hand in eigen onderbroek. Een heerlijke potje soloseks, waarbij je volop geniet van jouw eigen lichaam.

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt
_Fantastische Orgasmes Marleen Janssen Marleensboekenvallei.nl cover 17,99

Veelgestelde vraag 3 over het energetische orgasme

Hoe voelt het energetische orgasme?

 

Wil jij jouw libido verhogen en meer zelfvertrouwen krijgen, in bed en daarbuiten? Dan is het energetische orgasme iets om te proberen. Het voelt geweldig. Sommige vrouwen die het probeerden hebben het over ‘warme explosies’ en ’tijdens het huiswerk klaarkomen zonder handen’. ‘Huilbuien van geluk omdat het orgasme maar duurt en duurt’. ‘Ontladingen in lange golven.’ Hoe heerlijk wil je het hebben? Het is bijna niet te omschrijven, het genot van een vallei-orgasme, en daarom is het ten zeerste aan te raden het zelf te proberen. Ervaar deze koningin van de orgasmes zelf, en je zult op een hele andere manier naar seksualiteit gaan kijken.