Cover van het boek Fantastische Orgasmes door Marleen Janssen over het vallei orgasme. De cover is rood met een roze bloem erop. Naast het boek een uitgeknipte dame in zwart wit.

Eindelijk: Fantastische Orgasmes, het gedrukte boek.

Marleens bestseller over het vrouwelijk orgasme. Ja, ook over het vallei-orgasme. Koop ’t nu voor €17,99.

Fantastische Orgasmes is een heel fijn boek vol adviezen en tips voor een heerlijk orgastisch leven. Door Marleen Janssen, expert op het gebied van de vrouwelijke seksualiteit.

Nu bestellen, voor kerst in huis

Mijn kloeke boek van 180 pagina’s gaat helemaal over het vrouwelijk orgasme. En… het vallei-orgasme. Het verscheen al eerder als e-book en als luisterboek en bleek een bestseller. Veel vrouwen vroegen mij of er ook een gedrukt boek kon komen. Eindelijk is het zover. 

Als eerste lezen

Mijn boek Fantastische Orgasmes kost € 17,99. Koop je het nu, in de voorverkoop, dan betaal je een klein bedragje bij voor de verzendkosten; € 1,99. De rest van de verzendkosten neem ik voor mijn rekening.

Voor nog geen twee tientjes in totaal (om heel precies te zijn € 19,98) valt het boek vanzelf bij je op de deurmat: volgende week al. Als echte fan lees je Fantastische Orgasmes als eerste. De rest van Nederland en Vlaanderen moet wachten tot 14 februari 2022, dan ligt het in alle winkels.  

Mijn favoriete onderwerp

Het vrouwelijk orgasme is mijn favoriete onderwerp en het onderwerp waar ik het meeste vanaf weet. Als journalist en schrijver publiceer ik er al meer dan dertig jaar over. Boeken, blogs, mijn wekelijkse LoveLetter: ik doe niets liever. 

Waarom zou ik Fantastische Orgasmes lezen?

Omdat je wilt weten hoe je het orgasme verbetert, verlengt en veel intenser maakt (óók als je moeite hebt met klaarkomen). In Fantastische Orgasmes vertel ik je waar het orgasmes start (nee, niet in de clitoris), wat er met het orgasme gebeurt in de overgang en hoe je direct – met oefeningen – aan de slag gaat. 

Vrouwen die het boek al lazen, zijn lovend:

Marjan: ‘Dank je wel voor de sleutels en eyeopeners die je me bracht met je boek Fantastische Orgasmes. Je hebt echt mijn leven veranderd.’

Iris: ‘Eindelijk een oprecht, no-nonsens boek over seks’.

Tanja: ‘Wat schrijf jij nuchter en leuk (en op z’n tijd die hilarische kwinkslag). En dan heb ik het nog niet eens over de lessen die ik leer: mijn libido neemt toe, superfijn.’

Drie vrouwen in vrolijk gekleurde jurken kijken verheugd een kant op.

Zet de eerste stappen op weg naar het vallei-orgasme.

Waarom heb je hier verstand van, Marleen?

Alles weet ik van vrouwelijke seksualiteit en de liefde. Ik ben expert omdat ik er als nieuwsgierige journalist al meer dan dertig jaar over schrijf. Je kent me misschien van Linda, Libelle of Opzij. Of van mijn wekelijkse LoveLetter, boeken en trainingen. Ik zoek naar wijsheid uit het westen en het oosten en geef dat leesbaar en begrijpelijk aan je door. Over het taoïstische vallei-orgasme schreef ik eerder de bestseller Alleen Voor Vrouwen.

fantastische-orgasmes-gedrukt-boek

Lees alles over opwinding, meer genot en meer plezier in bed

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt

Gaat het alleen over de vrouw en haar orgasme?

Ja, Fantastische Orgasmes gaat helemaal over het vrouwelijk orgasme. Het hoogtepunt van de man komt niet aan bod. Niet omdat het niet interessant is, maar daar kunnen mannen beter over schrijven. Ik geef voorlichting aan de vrouwen. Zo hoort dat.

Waar gaat het NIET over?

Fantastische Orgasmes is géén “korte cursus vallei-orgasme”. Ik zeg het maar even, anders krijg ik straks allemaal post van teleurgestelde vrouwen. Het vallei-orgasme leer je helaas niet uit een boek. Daarvoor moet je echt op cursus. Voor vrouwen die dat willen, heb ik het onlineprogramma Zin-in-seks gemaakt. In Fantastische Orgasmes vertel ik van alles over het vallei-orgasme en ook waarom je, om de technieken daadwerkelijk te leren, op cursus gaat.

Hier gaat het over:

  • Waar begint het orgasme?
  • En: hoe intensiveer je het?
  • Wat kan ik doen als het hoogtepunt maar uitblijft?
  • Hoe ontstaat een vallei-orgasme en wat gebeurt er dan in je lijf?
  • Wat is de rol van de clitoris?
  • Wat is de grootste fout die vrouwen maken als het gaat over klaarkomen?
  • Hoezo kun je het orgasme trainen?
  • Waarom voel ik me “seksueel overleden”?
  • Hoe kan het dat het vallei-orgasme zorgt voor meer vitaliteit en gezondheid?

Wat vrouwen zeggen over Fantastische Orgasmes

Zwart wit afbeelding van twee vrouwen waarbij de ene vrouw iets fluistert in het oor van een heel blij kijkende andere vrouw

Angela: ‘Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik was er zo een van het harde, snelle werk. Maar nu ik Fantastische Orgasmes heb gelezen gooi ik het roer om. Ik ben 53 en hoop nog jaren te genieten. Dank je wel voor alle goede adviezen.’

Alice: ‘Ik ben laaiend enthousiast over jouw benadering van de vrouwelijke seksualiteit. Je schrijft en vertelt zo integer en no-nonsense. Dank voor het delen van je kennis en wijsheid.’

Petra: ‘Ben 51 en kreeg nooit voorlichting. Dit boek is een cadeautje.’  

Minouk:Ik heb je boek in een dag verslonden en weer zitten schaterlachen. Kun je alsjeblieft ook een roman schrijven? Het is super enthousiasmerend.’   

Barbara: ’Geweldig, jouw boeken. Je schrijft zo uit je hart. En met je humor maak je alles bespreekbaar.’

Linda: ‘Oh! Wat een fijn en helder boek weer. En die humor van jou. LOVE IT’

Vera: ‘Geweldige tips als aanvulling op mijn cursus mindfullness en om te gieren van het lachen: heel belangrijk voor het humeur.‘

11 redenen om Fantastische Orgasmes gelijk aan te schaffen

In het boek krijg je antwoord op deze vragen:

1. Kun je leren klaarkomen?
2. Het verschil tussen een piekorgasme, een multi-orgasme en een vallei-orgasme
3. Wat de rol is van de bekkenbodem
4. Hoe je snelle, korte hoogtepunten verandert in diepe, lange orgasmes
5. Een lesje over de clitoris en hoe ze werkt
6. De elektrische tandenborstel en het orgasme
7. Wat echt niet mag van Marleen
8. Waarom je – als je moeite hebt met het orgasme – wél vallei-orgasmes kunt beleven
9. Wat er met het orgasme gebeurt als je in de overgang komt
10. Hoe je je orgasme verlengt van 1 minuut naar 47 minuten
11. De eerste stappen op weg naar het vallei-orgasme (direct oefenen)

En reden nummer 12? Als je het boek nu koopt, in de voorverkoop, heb je het als éérste in je bezit (lekker lezen onder de kerstboom). Alleen echte fans kunnen het aanschaffen in de voorverkoop. De rest van Nederland en België is pas in het nieuwe jaar aan de beurt. Fantastische Orgasmes ligt vanaf 14 februari in de winkel.  

Drieluik van stralende vrouwen - marleen janssen fantastische orgasmes vallei orgasme

Voor wie is het boek?

Alleen voor vrouwen. Ik geef mijn hele leven al seksuele voorlichting aan meisjes en vrouwen. Het is het onderwerp waar ik de hele dag over lees en schrijf. Als expert vertel ik je alles wat ik weet. Hoe meer kennis over het eigen lichaam en hoe het werkt, hoe meer orgastische intelligentie.

Wat is je achtergrond, ben je seksuoloog?

Nee, ik ben journalist en schrijver en publiceer al meer dan dertig jaar over de vrouwelijke seksualiteit. Je kent me misschien van Linda, Libelle of Opzij. Of van de radio en de televisie. Ik interview mijn hele leven al alle belangrijke seksuologen, therapeuten en onderzoekers uit het westen en uit het oosten. Het vrouwelijk orgasme, en het vallei-orgasme in het bijzonder, is mijn expertise.

Hoe schrijf je, Marleen?

Ik wil graag dat zoveel mogelijk vrouwen dit boek lezen. Daarom schrijf ik bondig, begrijpelijk, verhalend. Mijn bedoeling is dat er ook wat te lachen valt. Het gaat deels over de wijsheid van de Chinese taoïsten. Je hoeft niet bang te zijn voor zweverige praatjes. De taoïstische kennis heeft een spiritueel trekje maar is logisch, eenvoudig en verrassend toepasbaar voor ons, westerse vrouwen.

Kan mijn dochter het ook lezen?

Dat hangt ervan af hoe oud en hoe wijs je dochter is. Ik schrijf voor volwassen vrouwen, dus laten we zeggen: 18 jaar en ouder. Maar je hebt vroegrijpe meiden van 14 en bleue meisjes van 22. Mijn advies: eerst zelf lezen en dan doorgeven aan je dochter.

Is er ook een e-book en een luisterboek?

Ja. Later dit jaar zijn e-book en luisterboek beschikbaar in deze winkel. Schrijf je in voor de Marleens Boekenvallei.nl Bonusbrief en ik houd je op de hoogte.

Hoe krijg ik het gedrukte boek?

Als je het boek deze week in de voorverkoop bestelt, betaal je inclusief een bijdrage in de verzendkosten € 19,98. Het valt dan volgende week vanzelf bij je op de deurmat. Vanaf 14 februari 2022 ligt het in alle boekwinkels.

Heb je nog een vraag over Fantastische Orgasmes?

Stel je vraag per mail. Je mailt me hier.

Cover van het boek Fantastische Orgasmes door Marleen Janssen over het vallei orgasme. De cover is rood met een roze bloem erop. Naast het boek een uitgeknipte dame in zwart wit.