Veelgestelde vraag 1 over het holistische orgasme

Het holistische orgasme, wat is dat?

Anders dan het piekorgasme, wat maar voor kort plezier zorgt, is het holistische orgasme een sensatie die je door het hele lijf voelt. Iedere vrouw kan dit orgasme bereiken, maar het vergt wel wat kennis om in deze orgastische staat te komen. Waar je bij het piekorgasme vaak doelbewust naar het hoogtepunt toewerkt – je bent eigenlijk heel hard aan het werk- is het bij het holistische orgasme essentieel dat je ontspant. Dat hard je best doen werkt voor het energetische orgasme volledig averechts. Dat gejaagde, harde, snelle, daar ligt niet de sleutel tot zo’n heerlijk hoogtepunt. Het gaat juist om het kleine, subtiele. Daar ligt het genot.

 
 

Drie vrouwen in vrolijk gekleurde jurken kijken verheugd een kant op.

Het holistische orgasme

Veelgestelde vraag 2 over het holistische orgasme

Wat zijn de voordelen van een holistisch orgasme?

Heb jij soms ook het gevoel dat de boel een beetje is ingedut? Je seksuele energie staat op een laag pitje, je hebt weinig lust en dat zelfvertrouwen kan ook wel een opkikkertje gebruiken. Dat is waar het holistische orgasme om de hoek komt kijken. Het zal je misschien verrassen, maar seksualiteit, en dan in het bijzonder seks met jezelf, is bijzonder helend voor lijf en leden. Het transformeert je weer in een warme vrouw, maakt je levend en stromend. Voor jezelf is dat natuurlijk het aller prettigst, maar ook voor een (potentiële) partner is het woest aantrekkelijk als je zo lekker in je vel zit. Dus, tijd voor een potje soloseks, waarbij je gaat proberen het zo langzaam mogelijk te doen. Wat slow seks is the best sex.

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt
_Fantastische Orgasmes Marleen Janssen Marleensboekenvallei.nl cover 17,99

Veelgestelde vraag 3 over het holistische orgasme

Hoe voelt zo’n orgasme?

De meeste vrouwen hebben weleens een piekorgasme ervaren. Een fijne, maar kortdurende ontlading, die voelbaar is rond het gebied van de clitoris. Niets mis mee, reuze prettig. Maar dan het holistisch orgasme, dat is pas écht een sensatie. Een full body orgasme dat soms wel minutenlang kan duren. En niet alleen het orgasme zelf is enorm bevredigend, je hebt er nog uren daarna baat bij. Je gaat vrolijker je dag door en hebt meer energie. Als je eenmaal een holistisch orgasme, of vallei-orgasme hebt gehad, wil je niet anders meer.  Het maakt je leven vrolijker, lichter en luchtiger en zorgt voor een gezonde dosis zin in seks. Dus wil jij jouw libido verhogen en lekkerder in je vel zitten? Dan is dit orgasme echt een aanrader.

Veelgestelde vraag 4 over het holistische orgasme

Hoe leer ik het holistische orgasme?

Een vallei-orgasme kan iedere vrouw leren. Je bent ervoor gemaakt om het te ervaren, alleen weten de meeste vrouwen niet waar ze moeten beginnen om het te leren. Het is je simpelweg nooit uitgelegd. Niet door je moeder, niet op school, niet door vriendinnen. Daarom schiet seksualiteitsexpert Marleen Janssen je te hulp. Al meer dan 30 jaar schrijft zij als journalist, schrijver en docent over de vrouwelijke seksualiteit. Alles wat ze weet, deelt ze met andere vrouwen. Seksuele voorlichting voor volwassenen, eigenlijk. Voor meer plezier in bed, meer zelfvertrouwen en een beter begrip van het vrouwelijke lichaam. Marleen is niet alleen gespecialiseerd in vrouwelijke seksualiteit, maar ook in seks na de menopauze. Haar aanbod is daarmee een verrijking voor alle vrouwen die zichzelf beter willen leren kennen op seksueel gebied.

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt