Veelgestelde vraag 1 over jade ei training

Wat is een jade ei?

Voor je aan een jade ei training begint, is het natuurlijk handig om te weten wat zo´n eitje precies is en waar het voor wordt gebruikt. Het jade ei werd uitgevonden door de taoïsten van het oude China en werd ingezet om de bekkenbodemspieren te versterken en intensere orgasmes te ervaren. Inmiddels is het eitje ook naar het westen overgevlogen, waar het steeds populairder wordt bij vrouwen die hun eigen seksualiteit beter willen leren kennen. Je brengt het eitje aan in de vagina en laat het daar enige tijd zitten. Je kunt er ook oefeningen mee doen. Dit alles heeft als doel om meer in contact te komen met jouw yoni en je seksuele energie te vergroten.

 
 

Drie vrouwen in vrolijk gekleurde jurken kijken verheugd een kant op.

Jade ei training

Veelgestelde vraag 2 over jade ei training

Waarom zou ik een jade ei training doen?

Een jade ei training is een mooie manier om kennis te maken met het werken met een yoni ei. De eitjes, gemaakt van jade, tijgeroog, rozenkwarts of andere edelstenen, zijn mooi om te zien, maar kunnen ook een beetje intimiderend overkomen. Want een edelsteen in de vagina? Dat klinkt ook wel erg koud en ongezellig. Maar het is een fantastische manier om meer in contact te komen met jouw bekkenbodem. Zo wordt dat gebied sterker en kan je intensere orgasmes ervaren, verzakkingen voorkomen en ongewenst urineverlies tegengaan. In een training leer je de verschillende oefeningen die je kunt doen, hoe lang je het ei kan inhouden, hoe je er op een hygiënische manier mee omgaat en hoe je het beste ei kiest voor jou.

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt
_Fantastische Orgasmes Marleen Janssen Marleensboekenvallei.nl cover 17,99

Veelgestelde vraag 3 over jade ei training

Hoe lang kan je een jade ei inhouden? 

Hoe lang je een jade ei kan inhouden, verschilt van persoon tot persoon. Zeker in het begin kan het na een paar minuutjes al als genoeg aanvoelen, terwijl meer ervaren draagsters van een yoni ei dit soms meerdere uren inhouden. Het belangrijkste is dat je met aandacht oefent en er weer mee ophoudt als jouw lichaam aangeeft dat het genoeg is. Het eitje is een middel om meer in contact te komen met jouw eigen seksuele energie, er bestaat dus geen goed of fout als het gaat om hoe lang je het ei kan inhouden.

Veelgestelde vraag 4 over jade ei training

Wat voor trainingen bestaan er nog meer op het gebied van seksualiteit?

Naast een specifieke jade ei training, kan je ook verschillende andere bijspijkercursussen volgen op het gebied van seksualiteit. Extra bijles is slim. Noodzakelijk zelfs, want door extra bijles leer je hoe je eigen lichaam werkt. Zo ontdek je wat opwinding precies is, waar die begint en hoe je daar invloed op kunt hebben. Eén van de manieren om hierover meer te leren is via de cursus Zin in Seks van Marleen Janssen. Als journalist en schrijver publiceert zij al meer dan dertig jaar over seksualiteit en alles wat ze weet vertelt ze door aan meisjes en vrouwen. Zo leert ze je het geweldige vallei-orgasme, wat jouw blik op seks en orgasmes voor eens en altijd zal veranderen. Iedere vrouw kan het leren, je moet alleen even weten hoe.

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt