Veel gestelde vraag 1 over jade ei

Wat is een jade ei?

Het jade ei, ook wel yoni ei genoemd, is een ovaalvormige edelsteen. Een prachtige steen, gemaakt van jade, rozenkwarts of tijgeroog. Je zou hem zo op je schoorsteenmantel zetten. Ware het niet dat het eitje totaal ergens anders voor is bedoeld. Je gebruikt hem namelijk voor het verhogen van je seksuele energie, een gezondere bekkenbodem en intensere orgasmes. Dat doe je door de edelsteen aan te brengen in je vagina en daar oefeningen mee te doen.

Wat? Een stéén in je vagina? Tja, als je er nog niet eerder van hoorde klinkt het inderdaad nogal verwonderlijk. Toch is het een Taoïstische techniek die al eeuwen in China wordt toegepast. Volgens de Chinese legende werd het yoni ei voor het eerst gebruikt door de keizerin van China om haar jeugdige uiterlijk en seksuele dapperheid te behouden. Daar tekenen we natuurlijk allemaal voor. Dus waarom zou je het niet eens proberen?

 
 

Drie vrouwen in vrolijk gekleurde jurken kijken verheugd een kant op.

Jade ei 

Veelgestelde vraag 2 over jade ei

Hoe werkt een jade ei?

Een jade ei breng je aan in de vagina en daar laat je het een tijdje zitten. Je kan oefeningen doen tijdens dat je het ei inhebt, maar je kan het ei ook gewoon laten zitten zonder iets te doen. Jouw vagina zal dan vanzelf met het ei beginnen te spelen, op een manier die op dat moment het best voor je is.

Bouw het werken met een jade ei rustig op. Het kan namelijk best wennen zijn. Doe het dus niet huppakee, even tussendoor. Maar zoek een rustige plek op waar je niet gestoord kan worden en ga op ontdekkingsreis. Het is een mooie manier om in dieper contact te komen met jouw eigen seksuele energie en daar mag je echt de tijd voor nemen.

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt
_Fantastische Orgasmes Marleen Janssen Marleensboekenvallei.nl cover 17,99

Veelgestelde vraag 3 over jade ei

Waarom is een jade ei goed voor je seksleven?

Yoni eieren kunnen helpen om diepere en intensere orgasmes te krijgen. Het eitje wordt in de vagina ingebracht en de bekkenspieren trekken zich eromheen samen om het op zijn plaats te houden. Dit geeft je een constante herinnering om je kegelspieren in te zetten, wat kan leiden tot sterkere en langer durende orgasmes.

Ook kunnen yoni eieren helpen stress en angst te verminderen. Het vasthouden en inbrengen van het ei helpt om opgebouwde spanning in de bekkenbodemspieren los te laten, wat kan leiden tot minder stress en angst in het algemeen. En laten we eerlijk zijn, de zin in seks is een stuk groter als je ontspannen bent.

Tenslotte kunnen yoni eitjes het seksuele genot verhogen doordat ze je helpen om meer bewust te worden van je eigen lichaam. Werken met een yoni ei helpt om je met jouw lichaam te verbinden, wat kan leiden tot meer seksuele bevrediging.

Veelgestelde vraag 4 over  jade ei

Helpt een jade ei bij het vallei orgasme?

Voor veel vrouwen hebben yoni eieren geholpen bij het intenser maken van hun orgasmes. Ook Marleen Janssen, dé Nederlandse expert op het gebied het vallei-orgasme, heeft jarenlang met een jade ei getraind en is fan. Het leert je beter te “connecten” met de vagina en met opwinding. Omdat het lichaamsbewustzijn verbetert, kan het trainen aandoeningen en klachten aan de vagina en bekkenbodem helen. En daarnaast zorgt het voor intensere orgasmes.

 Dus helpt het jade ei echt bij een vallei orgasme? Daar is geen definitief antwoord, maar velen die het geprobeerd hebben zweren erbij. Het jade ei zou helpen de spieren rond de yoni (vagina) te oefenen en te versterken, wat weer kan leiden tot intensere en plezieriger orgasmes. Het kan ook helpen de bloedtoevoer naar het gebied te vergroten, wat kan leiden tot meer opwinding en genot.

Als je nieuwsgierig bent om het vallei-orgasme te leren, mét of zonder yoni ei, dan is het aan te raden om hier een training in te volgen. Iedereen kan het namelijk leren en een training helpt je stap voor stap op weg.  Een aanrader is de training Zin in Seks, die gebaseerd is op de Taoïstische traditie. Net als jade eieren, trouwens. Dus ze zijn een prachtige aanvulling op elkaar.

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt
_Fantastische Orgasmes Marleen Janssen Marleensboekenvallei.nl cover 17,99

Veelgestelde vraag 5 over jade ei

Ik wil geen jade ei gebruiken, wat kan ik dan doen voor een beter seksleven?

Als je je seksleven wilt oppeppen, zijn er meer dingen die je kan doen dan het gebruiken van yoni eieren. Hoewel sommige vrouwen erbij zweren, vinden anderen het maar een eng idee, zo´n steen in de vagina. Gelukkig zijn er talloze andere dingen die je kan doen voor een bevredigender seksleven. En het beste wat je daarvoor kunt doen, is het volgen van een cursus.

Ga op les bij Marleen Janssen en leer de geheimen van het vallei-orgasme. Daar heb je geen jade ei voor nodig, maar alleen jezelf en een stabiele internetverbinding. De lessen zijn online en je volgt ze op je eigen tempo. Met fijn erotisch huiswerk dat je seksuele energie weer laat stromen.