Veelgestelde vraag 1 over tao oefeningen

Watvoor oefeningen doe je als je tao beoefent?

Tao oefeningen omvatten ontspanningstechnieken, yoga, meditatie en andere trainingsvormen. Door dit soort oefeningen te doen, wakker je jouw seksuele energie verder aan. Dit soort energie kan niet alleen het libido verhogen of de kans op het krijgen van een orgasme, maar heeft op andere aspecten van het leven ook een positief effect. Door aan “seksuele kung fu” te doen, zoals taoïsten deze seksuele invalshoek noemen, kan je ook minder stress en een groter emotioneel en lichamelijk welbevinden gaan ervaren.

 
 

Drie vrouwen in vrolijk gekleurde jurken kijken verheugd een kant op.

Tao oefeningen

Veelgestelde vraag 2 over tao oefeningen

Kan ik tao veilig thuis doen?

Zoals met iedere nieuwe discipline die je wil leren, is het effect het grootst als je traint onder begeleiding van een ervaren leraar. Die kan jou helpen met advies en oefeningen op maat en het zorgt ervoor dat je veilig te werk gaat. Toch zou je ook wat tao oefeningen thuis kunnen doen, als je op deze manier laagdrempelig kennis wil maken met de tao. Of als je het fijn vindt om meerdere keren per week te trainen. Op internet kun je ontzettend veel filmpjes vinden voor beginners, waaronder deze 8 brokaten oefeningen. In deze video word je meegenomen op een bewegende meditatie, die heilzaam is voor 8 organen in het lichaam. Heerlijk om te doen, je knapt er echt van op.

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt
_Fantastische Orgasmes Marleen Janssen Marleensboekenvallei.nl cover 17,99

Veelgestelde vraag 3 over tao oefeningen

Waar kan ik een tao training doen?

In Nederland en België zijn steeds meer plekken waar je tao oefeningen kunt doen. Ook online is er een ruim aanbod met goede cursussen om je te bekwamen in de tao. Voor vrouwen die in het bijzonder geïnteresseerd zijn in het inzetten van hun seksuele energie voor een vitaler en vrolijker leven, is de cursus Zin in Seks van taotrainer Marleen Janssen een aanrader. Deze cursus is gebaseerd op taoïstische principes en je leert er onder andere het geweldige vallei-orgasme. Dit orgasme is zo waanzinnig fijn, dat je het door je hele lichaam voelt bruisen. Alsof je verandert in een glas overheerlijke champagne. En niet alleen tijdens het orgasme pluk je daar de vruchten van, het heeft een positief effect op jouw hele leven.

Veelgestelde vraag 4 over tao oefeningen

Wat hebben tao oefeningen met seksualiteit te maken?

De taoïsten geloven dat het voor een gezond, energiek en gelukkig leven belangrijk is dat je seksuele energie vrij en ongestoord stroomt. Door je seksuele energie op de juiste manier te kanaliseren, word je een fitter, gezonder en blijer mens. Het gaat er dus niet alleen om dat je deze energie in bed kan inzetten (met of zonder partner), maar dat je deze energie in jouw dagelijks leven leert aansturen en ermee kunt werken. Een fijner seksleven is daarbij eigenlijk alleen maar een hele prettige bijzaak.

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt