fantastische orgasmes voorproefje

Veelgestelde vraag 1 over taotraining

Hoe kan ik beginnen met taotraining?

Marleen Janssen is een instructeur die online taotraining aanbiedt. Centraal staat seksuele kung fu. In taoïstische termen is de bedoeling dat je een ‘geurende bloem’ wordt. Een vriendelijk, vrolijk en wijs wezen, weerbaar en midden in het leven.

Het cultiveren van je seksuele energie kun je gebruiken om spiritueel te groeien. Het is ook een training die leidt tot intense orgasmes en diepere seksuele bevrediging. Volgens Marleen Janssen is het verstandig om de technieken die je in haar online training leert niet meteen met een partner uit te proberen. Je oefent in je eigen slaapkamer, solo en met de deur op slot. Je leert ontspanningstechnieken en manieren om jezelf liefdevol aan te raken en in opwinding te brengen. De online training Zin-in-seks, aangeboden door Marleen Janssen, is een ideale mogelijkheid om met taotraining te starten. 
 

Drie vrouwen in vrolijk gekleurde jurken kijken verheugd een kant op.

Taotraining

Veelgestelde vraag 2 over taotraining

Waar kan ik taotraining doen in Nederland?

Je kunt natuurlijk naar China afreizen, aankloppen bij een klooster in de bergen en daar samen met de monniken aan taotraining gaan doen. Makkelijker is het om in Nederland of Vlaanderen een leraar te vinden die taotraining aanbiedt. Nog eenvoudiger is een online taotraining. Zoals de online cursus Zin-in-seks, alleen voor vrouwen, van taotrainer Marleen Janssen. Hierin staat de seksuele kung fu centraal. De taoïsten zien seksuele energie als noodzakelijk voor elke vorm van lichamelijke, geestelijke en spirituele ontwikkeling. De training door Marleen Janssen bevat onder meer chi kungs, de taoïstische yoga. Je leert om gemakkelijker te ontspannen. Marleen Janssen doet uit de doeken hoe de taoïsten tegen seksualiteit aankijken en leert je meditatie- en masturbatietechnieken waarmee je uiteindelijk een vallei-orgasme bij jezelf kunt opwekken en de energie die vrijkomt door je lichaam kunt sturen.

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt
_Fantastische Orgasmes Marleen Janssen Marleensboekenvallei.nl cover 17,99

Veelgestelde vraag 3 over taotraining

Waar kan ik meer lezen over taotraining?

Marleen Janssen is een veelgelezen Nederlandse schrijfster die diverse boeken over taotraining heeft geschreven, met als invalshoek de seksuele kung fu. Het vergroten en gebruiken van seksuele energie staat centraal bij taotraining. Het laatste boek van Marleen Janssen heet Fantastische Orgasmes en focust op het vallei-orgasme. Het is een gedetailleerde gids voor het bereiken van diepe seksuele bevrediging door meditatie, ademwerk en zelfbeminning oftewel masturbatie. Een prima start om meer te weten te komen over taotraining. Het vallei-orgasme zelf krijg je uiteraard niet onder de knie door er alleen over te lezen. Hiervoor zul je ook aan de slag moeten gaan met de technieken, oefenen dus. Hiervoor biedt Marleen Janssen een online training aan, Zin-in-seks geheten.

Veelgestelde vraag 4 over taotraining

Wat is het doel van taotraining?

Het doel van taotraining is om mensen te helpen in harmonie te leven met de tao, letterlijk “de weg”, anders gezegd “de natuurlijke orde der dingen”. De praktijk omvat meditatie, seksuele kung fu en yoga. Taotraining verbetert je seksuele prestaties en zorgt voor orgastisch genot. Marleen Janssen is een instructeur die in Nederland online trainingen aanbiedt, gericht op vrouwelijke seksualiteit. Zij biedt vrouwen een toegankelijk trainingsprogramma aan, Zin-in-seks geheten. Je leert ontspanningstechnieken en manieren om jezelf liefdevol aan te raken en in opwinding te brengen. De online taotraining biedt video, audio en teksten. Marleen Janssen geeft je les op een luchtige maar ook verdiepende manier. Een prima mogelijkheid om met taotraining te starten.

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt
fantastische orgasmes voorproefje