Veelgestelde vraag 1 over vallei-orgasme

Kan iedereen het vallei-orgasme leren?

 De technieken zijn  puur natuur. Je lichaam is ervoor gemaakt. Alle vrouwen kunnen het leren. De online training is gericht op vrouwen van plusminus 18 jaar en ouder. Maar je hebt vroegrijpe meiden van 14 en bleue meisjes van 22. Ook als je op vergevorderde leeftijd bent, zelfs in de 90 of boven de 100, kun je meedoen en enorm van het vallei-orgasme genieten. Of je hetero, lesbisch, transgender of nog iets anders, het maakt niet uit.  

Juist als je in de overgang bent (of ertegenaan zit) kun je veel baat hebben bij het vallei-orgasme. Op seksueel gebied kun je in de overgang last krijgen van meerdere dingen. De drie belangrijkste. De eerste: helemaal geen zin in seks meer hebben. De tweede: de droge vagina. De derde: moeite met het krijgen van een orgasme (‘Het lijkt wel of het uit Tokio moet komen’). Als je de technieken van het vallei-orgasme leert, ga je deze klachten (plus opvliegers, slecht slappen, moodswings en alle andere overgangsklachten) te lijf. Het vallei-orgasme normaliseert de hormonale chaos in je lijf. De hormonale schommelingen nemen af en het lichaam komt meer in balans. 


 

Drie vrouwen in vrolijk gekleurde jurken kijken verheugd een kant op.

Vallei-orgasme

Veelgestelde vraag 2 over vallei-orgasme

Wat zijn de 3 beste redenen om valleiorgasme te leren?

Het vallei-orgasme levert je tenminste deze drie dingen op:

 1. Meer genot

  • Vrouwen die niet konden klaarkomen werden warm en stromend.
  • Vrouwen die geen moeite hadden met het orgasme beleefden hoogtepunten die ze niet eerder meemaakten en waren stomverbaasd.

2. Meer zin in seks (ja, óók voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen).

  • Bevroren’ vrouwen ontdooiden en vonden hun seksualiteit terug.
  • Vrouwen bij wie het slaapkamergeluk op een heel laag pitje stond, hervonden hun partner (je kunt weer opnieuw verliefd worden).
  • Vrouwen die meenden dat de overgang ‘alles daar beneden op slot had gezet’ kregen blossen op de wangen en voelden zich weer sappig en lustig.

3. Meer energie

  • Vrouwen ontdekten dat seks een reusachtige bron van kracht. Je kunt jezelf dankzij seksuele opwinding gezond en fit vrijen.
  • Vermoeide vrouwen vertelden hoe het vallei-orgasme een einde maakte aan burn-out en uitputting.
Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt
_Fantastische Orgasmes Marleen Janssen Marleensboekenvallei.nl cover 17,99

Veelgestelde vraag 3 over vallei-orgasme

Waar kan ik het vallei-orgasme leren?

Je moeder heeft je nooit over het vallei-orgasme verteld. Omdat ze het niet wist. Taoïstische kennis over seksualiteit en het vallei-orgasme is zo goed als onbekend in het Westen, dus ook bij je moeder. Marleen Janssen is een van de eerste westerse vrouwen die het grondig heeft bestudeerd en het verhaal doorvertelt.

Het vallei-orgasme kun je niet van papier leren en niet in een achternamiddag. Het beste volg je een online training. Autorijden leer je ook niet uit een boekje en in een verloren uurtje. Een kwestie van oefenen en herhalen. Steeds een beetje bijleren. Vragen stellen aan een expert en antwoorden krijgen.

Om de technieken van het vallei-orgasme te leren, doorloop je een training waar erotisch huiswerk bij hoort. Je moet echt aan de bak. Dat kost tijd. Een paar weken tot een paar maanden. Je doorloopt een proces waarin allemaal nieuwe, verrassende dingen worden verteld over seksualiteit. Je hebt tijd nodig om dat te verwerken en te laten bezinken en om de oefeningen te doen en de technieken je eigen te maken.

Veelgestelde vraag 4 over vallei-orgasme

Waarom zou ik een training volgen van femalesecret.amsterdam over vallei-orgasme?

Marleen Janssen van femalesecret.amsterdam geeft de online training waarin je het vallei-orgasme leert. Het is de enige online training over het vallei-orgasme in de Nederlandse taal die uitsluitend door een vrouw wordt gegeven. Het voelt veel prettiger en veiliger om de training van een vrouw te krijgen en dat er gegarandeerd geen mannen meedoen als docent of leerling. Bij andere trainingen is dat helaas wel het geval en dat wil je echt niet.  

Marleen is een meester in het begrijpelijk uitleggen van de theorie. Ze heeft een plezierige stem waarmee je ze soepel door het online huiswerk gidst. Door haar gevoel voor humor is de training geestig en makkelijk verteerbaar. 

Marleen is een expert op dit gebied. Van huis uit journalist en schrijver, publiceert ze al meer dan dertig jaar over vrouwelijke seksualiteit. Je kent haar misschien van Linda, Libelle of Opzij. Of van de radio en de televisie. Ze interviewt haar hele leven al alle belangrijke seksuologen, therapeuten en onderzoekers uit het westen en uit het oosten. Het vrouwelijk orgasme, en het vallei-orgasme in het bijzonder, is haar expertise. 

Jonge enthousiaste vrouw met roze bontjas en roze bril die het boek Fantastische Orgasmes vasthoudt